Acai Bowl på Organic Cold Pressed Juicery

Hola amigos 🙂

Idag är det Midsommarafton i Sverige! Här är det som jag skrev tidigare San Juan, men helt ärligt vet jag inte riktigt vad det betyder mer än att de firar årets längsta/ljusaste dag samt hänger nere på stranden. Får se om M och jag går ut och käkar ikväll. Vi är båda sjukt trötta efter varma nätter utan sömn trots ny fläkt, hehe. Men inatt sov jag grymt bra och sov till halv tolv idag!!

Igår efter att jag jobbat klart vid 12 så drog vi iväg till ett, för mig nytt ställe här nere, som heter Organic Cold Pressed Juicery, det ligger nära casinot vid H10 i Nueva Andalucia. Testade deras Acai Bowl och herregud säger jag bara, riktigt bra var den! Bästa jag ätit. Så tips till er som är här nere 🙂 Deras kallpressade juicer var också toppen.

Efter det drog vi ner till stan för att storhandla på Corté. Vi brukar göra det 1-2 ggr i veckan och så tar vi en taxi hem, kostar inte så mycket så en bra lösning på bilproblemet, hehe.

Vi hade egentligen tänkt att träna imorse, innan det blir alldeles för varmt men det larmet sov man ju över, haha. Så får se om vi får till det nu i eftermiddag men next up är poolen! 🙂 Love. /S

0

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *