Dezentral, häng vid havet och sen träning

Hej vänner,

Den här dagen blev inte riktigt som tänkt. Kan ha varit den segaste dagen det här året, haha. Vi gick utanför dörren vid kl 16. Istället för att dra till gymmet som vi skulle gjort direkt efter frukosten fastnade vi med massa praktiska saker gällande lägenheter och flygbiljetter, men nu är allt sånt klart så det är ju bra 🙂 Vädret idag har ju varit riktigt skevt… molnigt, soligt, regn och sol igen. Som tur är lyckade vi ta oss ut när det klarnat upp och kunde sitta en stund vid havet och njuta av utsikten och solen. Bästa med att bo här! Men hur som helst – här kommer i alla fall dagen i lite bilder!

Vi drog först till Dezentral på en fika. Blev dock sååå besviken, nästan likt ett barn som inte får sitt lördagsgodis, haha. För de hade inte min goda chokladkaka gjord på quinoa som jag längtat efter.. så fick bara bli en kaffe! Men ska gå dit nästa vecka och se till så jag får äta en sån, hehe. Efter fikat drog vi ner till hamnen och myste i solen och sedan en tur förbi Corté Inglés för att lämna in Mickes byxor hos en skräddare, får se hur det blir!

Vi skulle egentligen dragit till gymmet mitt på dagen ju men så blev det inte så fick bli ett sent kvällspass. Men det gick lika bra det! Inga folk typ på gymmet, så skönt 🙂 Körde ett snabbt benpass så nu bränner det i benen. Imorgon får det bli ett konditionspass! Nu ska jag stänga av datorn, laga lite mat och köra fredagsmys.

Love. /S

0

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *