En glass om dagen är bra för magen

Hellu,

Nu är det så varmt här nere ska jag berätta för er och man ska absolut inte klaga men det bara rinner svett från en när man kilar utanför dörren, hehe. Man får väl absolut inte säga såhär men mina favoritdagar är när det lite molnigt här, hehe. Men i Sverige verkar det vara väldigt lite sommar så tar det här alla dagar i veckan ändå 🙂 Det enda negativa är sömnen! Det är rätt så svårt att sova på nätterna då det blir så varmt i sovrummet, vi har ingen AC där utan endast i vardagsrummet…

Igår så skjutsade vi pappa och Stina till flygplatsen, det var dags för dom att åka hem 🙁 Vi har verkligen haft superbra dagar här nere! Men gud vad jag hatar att säga hejdå. Men som tur är så syns vi om bara 40 dagar när vi är i Sverige för lite mini-semester. Jag jobbade sedan resten av dagen, inte alls många dagar kvar nu på jobbet och det känns lite lustigt.. Vad ska jag göra sedan? Ska vi vara kvar i Spanien, flytt till Sverige? Var ska vi bo i Sverige i så fall? Alla dessa frågor..  Ska bli skönt med ledigt i några månader i alla fall, så vi hinner fundera på livet. En sån här chans med att vara ledig en hel sommar får man nog aldrig igen, så vi tar den!

Vi tog en tripp till La Canada igår också innan vi skulle lämna hyrbilen, passade på eftersom vi inte har bil så ofta. Hittade äntligen lite kläder men letar fortfarande efter snygga sommarklänningar. Är det bara jag som tycker modet är lite skevt just nu, hehe.

Idag har jag också jobbat, vi har sommartider på kontoret i Sverige nu så jag följer dom här också, riktigt nice 🙂 Efter jobbet så drog vi iväg på en lägenhetsvisning och efter det blev det riktigt varmt så vi kilade förbi affären och köpte glass! Den här glassen, Twister Bär, är nu en ny favorit!

Nu ska jag se vad M har för sig och sedan ska vi ut på en promenad. Jag har haft ont i halsen några dagar men nu börjar det bli bättre så imorgon kan jag nog ta mig till gymmet igen! Vi hörs! Love. /S

0

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *