En tripp hem till Sverige

Snart är det dags för en resa hem till Sverige! Det är faktiskt bara 19 dagar kvar. Japp, jag är en sådan som räknar ner, hehe. Det är 50 dagar kvar till min födelsedag, bara så ni vet 😉 Gud, jag älskar verkligen att fylla år! Gör ni också det?

Skrev en liten lista med vad jag ser framemot med att åka hem:

  • Att få hänga med mamma några dagar på landet, vi har så mycket mat vi ska äta och så mycket drinkar att testa så får se hur vi ska få in allt det, hehe.
  • Hänga med pappa och Stina på deras nya altan och förhoppningsvis njuta av svenska sommaren!
  • Hänga med hela min familj på min gudmor 50-års fest på landet, älskar sommarfester!
  • Att få träffa lilla W, mosters lilla mirakel 🙂 Har väntat alldeles för länge nu.
  • Få träffa farfar och mina vänner <3
  • Äta massor av grillat! Vi har tyvärr ingen grill i vårt lägenhetskomplex här i Spanien. Ser framemot grillad kyckling, grillad lax, grillade grönsaker och halloumi!!! Skulle vilja testa att baka en efterrätt på grillen också, hehe.
  • Lite svalare väder – jag vet att man inte får säga så, men jag gör faktiskt det. Även om jag njuter massor av det spanska vädret också.
  • Bara få njuta av den svenska sommaren, jag hoppas verkligen att vädret visar sig från sin bästa sida!

Åh, jag längtar faktiskt hem lite grann (läs mycket!), det ska bli så mysigt att få spendera tid med vänner och familj. Finns det något bättre än familj och vänner? Ibland är det ändå lite påfrestande att bo i ett annat land och inte ha närheten till varandra, det är ju över 350 mil emellan liksom. Det är svårt det här med att bo utomlands och sakna familjen. Man vill gärna både ha kakan och äta den. Familjen är verkligen ingenting man ska ta för givet tycker jag, som många faktiskt gör. Det är en så stor och viktig del av ens liv ändå. Livet är alldeles för kort för att inte ta tillvara på det eller vara osams med människor i sin närhet på grund av småsaker.

Härliga stranddagar <3

Love. /S

0

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *