Supergod acai-smoothie: acaibär, frysta hallon, några färska jordgubbar, havreyoghurt och några dadlar.
Favoritsallader: Räksallad med avokado och ägg eller en vegetarisk med quinoa, gurka, oliver, sallad och dadlar
Tre saker du inte vill ha på pizzan: Varm banan, curry, lök
Äter jag hellre hemma än på restaurang: Hamburgare, om det inte finns glutenfritt bröd
Favoritdessert: Marängsviss!
Något du skulle kunna äta varje dag: Banan! Men det äter jag redan varje dag 🙂
Det lagar jag helst nu för tiden: Ja, jag lagar inte så mycket middagar just nu men till frukost blir det mycket ägg 😉
Godaste frukten: Banan! Sen älskar jag bär: hallon, blåbär och jordgubbar
Frukt i mat: Nja, hoppar helst (förutom bananpannkakor)
Något du tycker om men inte äter så ofta: Våfflor
En kötträtt du tycker om: Stifado (grekisk köttgryta)
Vad äter jag helst till frukost: Åh, jag älskar frukost och att variera den: smoothie, ägg, mackor, yoghurt, chiapudding, overnight oats, gröt… listan kan göras lång.
Bästa matkulturen enligt dig? Lätt libanesiskt! Men blir sällan för jag undviker lök/vitlök pga känslig mage
Våfflor gjorda av: 1 dl bovetemjöl, 0,5 dl mandelmjöl, 1 tsk fiberhusk, 2 ägg, 2 dl valfri mjölk, 1 msk sötning (t ex kokossocker), 1 nypa salt. Vispa allt i en skål till en slät smet. Blir cirka 5-6 våfflor. Mumma!
Love. /S
0