Frukost på Starz och häng vid poolen

Hade ni en bra påsk? Vi har haft en jättehärlig påsk 🙂 Har varit så skönt att vara lite ledig, även om jag är ledig rätt mycket i veckorna ändå, hehe. Vädret har varit galet bra, varmt och skönt. Nu är det disigt och molnigt här och ska vara lite sämre resten av veckan. Riktigt tråkigt.. Men vi har faktiskt hyrt en bil till helgen så det var väl tur, får bli lite utflykter.

I måndags orkade jag inte fixa någon frukost när vi vaknat, hehe, så vi promenerade bort till Starz som ligger vid Centro Plaza. Deras omelett med ost, skinka och tomat är smaskens. Perfekt start på dagen i solen! Sedan blev det en långpromenad hem.

Eftermiddagen spenderade vi vid poolen, gud så härligt det är! En ledig måndag vid poolen, kan det bli bättre? Det är väl riktig vardagslyx 🙂 Sen ska det väl erkännas att jag lätt blir uttråkad vid poolen, hehe, så måste roa mig med sociala medier, musik och gärna en bok (mamma ska få köpa med några). Ser så mycket framemot att ha färg från och med nu och hela sommaren, annars är man alltid likblek fram till semestern i juli, haha.. Min sista bild får bli från vår supermiddag igår – tacos! Mums så gott. Igår var det jobbdag igen, vardag! Kändes ändå helt okej. Blev jobb hela dagen och sedan en långpromenad längs havet, love it. Och nu har vi precis ätit middag efter ett tungt benpass och jag ska se lite på Prision Break och testa ProPods vaniljglass, är den god? Hittade den på svenskbutiken idag!

Trevlig kväll! Love. /S

0

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *