God morgon (förmiddag)!

Torsdag var det här 🙂 Idag har vi verkligen inga planer, så ser de flesta dagarna ut just nu faktiskt och det är riktigt härligt att ta dagarna som de kommer. Idag sov vi länge, till 10.30 och har sedan legat och dragit oss i sängen. Vi satt uppe sent i går kväll på balkongen, drack vin och bara snackade om livet. Såna stunder man behöver ta tillvara på <3  Tyckte det var så gott med chokladdoppade jordgubbar igår så köpte hem både choklad och jordgubbar för att kunna göra hemma på kvällen, sååå gott men mådde sjukt illa efteråt, haha. Kan verkligen inte äta lagom av choklad..

Nu har jag precis bakat scones, glutenfria såklart, och väntar på att de ska bli färdiggräddade. Sedan blir det en sen frukost med scones, smör, ost, sylt och kaffe. Mums!

Efter frukosten blir det troligtvis häng vid poolen 🙂 Den här bilden är från igår. Det är som jag skrev igår väldigt varmt här, hörde att det är närmare 38 grader och det kan jag verkligen tänka mig. Det är en sådan speciell värme just nu. Så då är det perfekt att vi har en pool i närheten!

Nä, nu ska jag kolla så sconesen inte bränner sig! Vi hörs sen. Love. /S

0

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *