God morgon freeedag!

Åh, vad härligt med fredag! Egentligen min lediga dag men eftersom det var röd dag i måndags så flyttas mina arbetsdagar eftersom jag endast jobbar 70% just nu så blir jobb nu fram till lunch 🙂 Tänkte att jag kör en liten dagens lista, eller vad säger ni?
Palmer <3 Längtar tills jag får tatuera in en!

Dagens humör: Är bra! (Om än lite trött) Det är helg, hehe. Dock har jag lite magsmärtor på nätterna just nu och det gör mig galen. IBS är fan skit.

Dagens borde: Faktiskt dammsuga. Och laga upp maten vi har i kylen på vår lilla kokplatta. Vår spis bestämde sig för att gå sönder igår… får en ny om 10-14 dagar.

Dagens fundering: Vad vi ska hitta på när familjen/vännerna är här har jag börjat planera nu och tänker på hela tiden!

Dagens planer: Jobb och massa kaffe under förmiddagen för att vakna till liv. Sen till gymmet för ett träningspass och efter det ska Micke klippa sig. Får se om vi tar stan ikväll för att leta lite sommarkläder också, älskar att allt är öppet till 22.

Dagens längtan: Min längtan är fortfarande efter vänner och familj och det närmar sig med stormsteg. Sofia kommer på fredag nästa vecka, wooopwoop! Och veckan efter kommer mitt företag hit för kick-off, hur kul? Sen kommer mami och papi <3

Dagens materiella vill ha: Sommarkläder. Är i stort behov av sommarklänningar! Men de är grymt sega med sommarkläder här fast det är 25 grader utomhus?! Hehe.

Nu ska jag hälla upp lite kaffe och göra en grön smoothie till frukost. Vi hörs. Hoppas ni får en toppenhelg 🙂 Love. /S

Denna är en favorit som jag drack för nån morgon sen: färsk bladspenat, lite ananas, en liten banan, en halv citrons saft, en bit ingefära och mixa med typ mandelmjölk eller vatten. Mums!!

0

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *