God morgon onsdag!

Åh, igår morse åkte mamma hem 🙁 Att säga hejdå är verkligen en av de jobbigaste sakerna som finns. Att flytta hit till Spanien är en av de bästa sakerna jag någonsin gjort men just att vara utan min familj är så jobbigt. Men om två månader ses vi i Sverige igen <3 (Vädret, ge mig en riktigt bra svensk sommar då!)

Guud, inatt drömde jag om ORMAR och alla som känner mig vet att jag hatar det och knappt klarar av att kolla på en. Såg en orm smashad på vägen här i området för några dagar sedan och den kunde jag knappt kolla på, dessutom har Micke sagt att det ”inte” finns ormar häromkring, utan mest i bergen och nu hittar jag en nära mig?! PANIK, hehe.

Annars då? Har en månad kvar på mitt jobb och sedan väntar några månaders ledighet som det ser ut nu 🙂 Sen är frågan vad vi ska hitta på till hösten.. får ta sommaren till att fundera. Men ska bli riktigt mysigt att få tid att bara hänga med mitt hjärta!

Framöver? Pappa och Stina kommer ner på tisdag, ska bli så härligt att ha dom här några dagar! Och efter midsommar kommer Philip ner och sedan kanske min bror. Spännande med lite besök 🙂

Nu ska jag koka kaffe och ta tag i mailen. Vi hörs senare. Love. /S

0

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *