Hello Fridaaay

Morning, morning!

Eller säger man god morgon när klockan är 11? Haft en så skön ledig fredagsmorgon. Druckit massa kaffe, ätit god frukost och sett på This is us. Bättre start finns inte. Idag lyser i alla fall solen, hoppas det är lite varmare ute 🙂 Vi ska snart ta oss till gymmet för ett träningspass! Träningsvärken som jag känner idag är inte att leka med, haha. Men då vet man att träningen gett nåt, eller hur?Bästa frukosten just nu! Jag snöar ofta in mig på en viss frukost och så äter jag bara det i några veckor och sedan byter jag, haha. Just nu är favoriten chiagröt 🙂 Så gott med massa frukt och bär. Sådant smakar ju helt annorlunda här, så äter massor av det.

Innan jag lagar lite mer frukost (så hungrig hela tiden sedan vi började träna igen!) så får det bli en liten dagens lista:

Dagens humör: Bra! Underbart att vara ledig 🙂

Dagens borde: Hmm, har få borden idag för vi städade/tvättade massor igår så vi kunde ha en skön helg!

Dagens fundering: Vad ska jag laga för vegetarisk middag idag? Ville göra vegg lasagne med keso men den var slut på svenskbutiken igår… och annars funderar jag mest på praktiska saker..

Dagens planer: Träna! Och sen antagligen promenera eller dra ner på stan för en fika!

Dagens längtan: Till familjen i Sverige, faktiskt 🙂 Och sommaren, längtar tills man kan gå ut i shorts och sola/bada.

Dagens materiella vill ha: Haha, massor. Vill ha så mycket saker så det nästan är sjukligt. Behöver nya kläder, framförallt inför sommaren. Allt jag äger och har är typ höstkläder…

Nej, nu ska jag laga lite ägg! Vi hörs. Love. /S

0

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *