Julkalender – Lucka 22

Lucka nummer 22: Hur ser inventeringen i ditt liv ut med balansen mellan familj/kärlek/jobb/vänner/hälsa/självförverkligande?

Oj, detta måste vara en av de svåraste frågorna i den här julkalendern, men kanske också en utav de viktigaste rent personligt 🙂 När det gäller familj/vänner-kontot så är det klart att det ekar lite tomt eftersom jag flyttade ifrån mina bästa vänner och min familj i september. Som tur är har man lärt känna några här nere samt att familjen har kommit på besök. (Om 8 dagar kommer mami <3).

Min kärlek har jag bredvid mig varje dag och det är det bästa som finns! Åh, vad det är fint att vi får spendera varje dag tillsammans här nere. Bästa! Jobb och hälsa rullar på 🙂 Jag känner mig nöjd med träningen nu, även om det blev ofrivilligt uppehåll från gymträningen denna vecka. Men imorgon har de öppet igen! Och jag känner att jag verkligen vill fortsätta att satsa på den. Den får mig att må bra!

Så ja, jag känner mig nog ändå rätt nöjd. Många bitar är på plats och det känns bra i hjärtat 🙂 Och visst finns det alltid saker man kan bättra på, jag är som sagt ganska rastlös i mitt eget sällskap, haha.


The best girls <3

Love. /S

Detta är en del av Kajsons julkalender, vill du också vara med? Läs mer här.

0

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *