The last couple of days

Morning, morning!

I torsdags jobbade jag min sista dag, förstå så galet 🙂 Har ingen koll på dagarna nu när man är ledig. Men härligt med lördag, hehe. Och tiden går så galet fort, Philip har redan varit här ett par dagar och vi har hunnit med en del ändå! I torsdags efter jobbet hämtade vi vår hyrbil som vi ska ha en vecka. Älskar att ha bil! Vi har mest hängt vid stranden eller poolen vilket är så härligt, riktig vardagslyx, hihi. Alla våra gäster vill såklart göra det, eftersom man inte kan göra det i Sverige. De senaste dagarna har vi både ätit hemma och ute, druckit drinkar och bara snackat massor! Vi har ju inte träffats sedan september eftersom vi båda har rest på varsitt håll, så mycket att ta igen 😉 I torsdags var vi på Mosh men det får ett eget inlägg. Här är lite strandbilder från senaste dagarna!
Bellinis på balkongen! Mums 🙂
Ett dopp i havet vi Puente Romano, älskar färgen på vattnet! Och nu är vattnet så skönt, älskar att bada i havet. Sån frihetskänsla på nått vis!
Och ännu mer strand, hehe. Igår efter lunchen tog vi oss ner till stranden vid Puerto Banús. Det är såå jäkla härligt 🙂 Och nu ska vi iväg och utforska stränder efter Marbella, haha! Enda vi gör 😉 Kul att se och uppleva olika stränder, stränderna runtomkring oss är fina men jag vill ha ännu mer fin sand.

Hörs senare! Love. /S

0

You may also like

3 kommentarer

  1. Havet är urskönt att bada i nu, så jag håller med 🤗. Angående bad i Marbella … viken vid hamnen, är har sjukt skönt och varmt vatten, då det är så stilla och ganska långgrunt … dock så sist jag badade där (ett par veckor sedan) nära stenbumlingarna, då fick jag sällskap av en rätt stor orm som simmade bredvid mig, typ 50 meter ifrån min kropp! Då höll jag på att svälja hela havet kan jag lova 😨, men det är nog väldigt sällsynt och en minichans att uppleva det igen 😂😂😂.

    1. Jag har alltid tyckt havet varit så kallt här men nu är det så underbart! Alltså VA! Jag är så sjukt ormrädd, det är det enda djuret jag verkligen hatar och skriker så fort det ens kommer på en bild, hehe. Gud vad obehagligt, hoppas jag aldrig behöver uppleva det… ska undvika de där stenarna!! 😉

  2. Haha, som sagt, tror det är väldigt sällsynt. Det var ett par dagar någon där ”uppe” testade mig tror jag, med kackerlackor vid hissen, tusentals spindelungar på trottoarer, flygande mega stora ”skalbaggar” eller vad det nu var … jag väntade bara på orm, dock så förväntade jag mig inte en i havet, utan mer på land här vid oss. 😂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *