Lite bilder från helgen

Hej vänner,

Här kommer lite bilder från helgen. Eller senaste dagarna kanske jag ska säga. I torsdags så skulle vi laga lite lunch och ska precis börja steka ägg och då lägger bara all el av och det blir svart i lägenheten, säkringen har alltså gått (vilket den hade gjort några ggr tidigare under veckan men sedan gått igång igen) men nu var det helt off alltså. Och det var alltså vår spis som tydligen orsakade problemet så nu väntar vi på en ny spis! Och har en kokplatta så länge, så tar lite längre tid att laga mat, hehe. Men det går 🙂 Men eftersom vi inte hade en spis så tog vi oss först ner till stranden för häng på Pedros och sedan middag på TopThai!
Me and baby <3
Här kommer ett litet Marbella-tips! Ni måste besöka Pedros Beach i Puerto Banús om ni är här, bästa stället på stranden. Så goda jordgubbsmojitos! De har också toppenmat, men köket stängde typ när vi kom så vi kunde inte äta där just då.
Så vi drog till TopThai vid Centro Plaza istället som också har supergod mat 🙂 Det var så skönt och lugnt att sitta ute och käka middag där. Sedan tog vi en långpromenad hemåt genom Nueva Andalucia!I fredags tog jag och Micke en sväng i hamnen och bland butikerna, är som sagt ute efter sommarkläder! Hittade en ny snygg kjol, alltid något, hehe. Micke hittade i alla fall lite linneskjortor så rundan kändes ju i alla fall lite värd.

Och på kvällen efter vår shoppingrunda tog jag mig till Astral, drinkbåten i hamnen för att träffa upp Lisa och Ebba. Vi tog några drinkar och bara snackade om allt mellan himmel och jord. Supermysig kväll som blev rätt sen för en annan vanligtvis kvällstrött Sandra, hehe. Så dagen efter var jag faktiskt riktigt trött och seg så vi tog det verkligen bara lugnt hela lördagen. Låg vid poolen och solade och lyssnade på Podcasts (äntligen hittat en bra stund för att lyssna på det!). På eftermiddagen tog vi en promenad genom hamnen och käkade glass. Och söndagen såg ungefär likadan ut, haha. Riktigt seg men SÅ skön helg. Vi klämde in ett träningspass på gymmet och tog oss sedan iväg på en promenad i hamnen för lite glass 🙂 Glass är verkligen det bästa som finns!!!

Nu ska jag ta och poppa popcorn och se på serier med min älskling! Hoppas ni får en bra vecka! Jag räknar ner dagarna till fredag, får då kommer Sofia! Can’t wait <3 Love. /S

0

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *