Monday!

Imorse var jag helt galet trött när klockan ringde, trodde det var ett skämt att jag skulle gå upp, hehe. Drömde massor inatt också och då sover jag alltid sämre känns det som, eller är mer trött på morgonen när jag vaknar.. Hur som! Dagen har som vanligt bestått av massa jobb och lite telefonmöten. En riktig jobbmåndag med massa mail och saker att göra!

Det är verkligen toppenväder här just nu. Riktigt härlig sommarvärme. Så jag njuter till max för såg att det ska bli kyligare senare i veckan. Kanske ironiskt att säga eftersom Sverige hade snöregn idag? På lunchen tog vi en powerwalk i solen längs havet, så skönt. Och efter jobbet fick det bli ett cirkelpass för benen på gymmet, gud vad jobbigt det var. Energin var inte alls på topp, haha. Men det blev bra ändå! För att avsluta denna ändå aktiva dag så tog vi en till powerwalk på kvällen för att njuta av solen 🙂 Gick längs alla fina hus i vårt område och ner till stranden och havet, detta ställe alltså! Har allt och lite till.


Så vackra blommor som tittar fram nu! Vååår här nere. Snart sommar! Från kvällens PW-runda 🙂 Utanför vårt tidigare semesterboende Playas del Duque, drömställe!

Nu ska vi se om vi ska fixa någon middag. Åt så himla mycket lunch tidigare idag och har druckit så mycket vatten så känner mig fortfarande mätt, hehe. Ovanlig känsla för mig.. Kanske ska börja med en dusch! Love. /S

0

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *