Morning

 

God morgon måndag 🙂

Har ni haft en bra helg? Här vaknar vi äntligen upp till lite sol så det får nog bli en PW på lunchen. Den här helgen har det inte hänt mycket alls, mest tagit det lugnt och vilat och sett serier. Det enda viktiga vi gjort var träningen i lördags! När det regnar här nere, så regnar det verkligen. Så svårt att ta sig någonstans till fots, haha. Vi försökte och blev dyngsura på två minuter… 🙂 Idag hade man velat ha en sån här rosa smoothie som på bilden för att sätta lite färg på vardagen, kanske får göra en sån till frulle! Innan jag kör jobb så bjuder jag på en veckas lista nedan.

pink smoothie

Veckans planer: En ganska oplanerad vecka faktiskt. Jobb som vanligt. Sen vill jag få in träningen också. Nån dag i helgen blir shopping!

Veckans borde: Inget stort borde, utan jag vill gärna göra det lite julfint här hemma. Men vi hann inte ner till stan igår pga regnet för att fixa för 1:a advent så får lösa det under veckan.

Veckans funderingar: Haha, har alltid massa funderingar men just nu är jag så trött för att komma på nåt, hehe. Kanske vad man ska köpa för julklappar i år? Eller önska sig?

Veckans längtan: Till solen faktiskt, att njuta av den 🙂

Veckans materiella vill ha: Sköna men snygga myskläder!

Happy Monday! Love. /S

0

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *