Nyårslista

Hallå, hallå!

Här kommer en sån där klassisk nyårslista 🙂 Lite roligt ändå, hehe. Hoppas att 2016 var ett toppenår för er 🙂 Jag ser framemot 2017 nu!

Gjorde du något under år 2016 som du aldrig gjort förut? 

Jajamen! Flyttade utomlands 🙂 Vilket troligen är den största saken.

Genomdrev du någon stor förändring? 

Ja, alltså flytten till Spanien. Väldigt stor förändring för min del! En bra sådan.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar 2016? 

Ja, faktiskt! Och jag ser framemot ett fantastiskt barnår 2017 🙂

Vilket datum från år 2016 kommer du alltid att minnas? 

Ahh, såna frågor är ju så svåra! Jag minns inte exakta datum, haha. Men såklart är 10:e juli speciellt varje år, eftersom det är min och b-friends årsdag. Kommer såklart också minnas min födelsedag och födelsedagshelg – bästa är ju att fylla år, och fira det!

Dog någon som stod dig nära? 

Nej!

Vilka länder besökte du?

Spanien, hehe. Och såklart Sverige då..

Bästa köpet? 

Kanske ska säga lite klyschigt: flygbiljetten hit, hihi. Är nöjd över min nya fina Marc Jacobs väska som jag köpte strax innan vi åkte hit. Hade letat så länge efter en ny större väska, så bästa köpet! Älskar även alla mina Filippa K sneakers, bra köp! Och mina nya Karen Millen klackar..

Gjorde någonting dig riktigt glad? Jaa, många saker gjorde mig glad. Bland annat att jag och b-friend tog ett stort kliv i livet och vågade satsa på något stort. Men det gläder mig också att många av mina vänner också tagit bamsekliv i livet och det är jag så stolt över. Min familj och mina vänner får mig alltid glad 🙂

Saknar du något från år 2016 som du vill ha år 2017? 

Nja, kanske ännu mer ”leva i nuet” tänk 🙂 Och ännu mer konsekvent träning och kostintag (slarvar lätt, och jag mår som bäst av rutiner, hehe).

Vad önskar du att du hade gjort mer? 

Lyssnat på mig själv. Varit mer konsekvent med träning och mat. Umgåtts ännu mer med familj och vänner innan jag drog hit.

Vad önskar du att du gjort mindre?

Oroat mig! Helt klart, saker och ting löser sig alltid. Det är ett faktum!

Favoritprogram på TV? 

Åh, jag är ett stort seriefan. Kan knappt hålla koll själv på alla serier jag ser på, haha. Gillar många men favoriterna är: Homeland, Marcella, Blindspot, Lethal Weapon, Empire, Grey’s Anatomy just nu.. Och nu såklart SKAM – kan vi prata om hur bra det är?! Gillar riktigt tjejiga serier också som typ Gossip Girl och O.C men sånt går ju inte längre, hehe.

Bästa boken du läste? 

Arvet efter dig, lätt! Uppföljaren till Livet efter dig av Jojo Moyes.

Största musikaliska upptäckten? 

Jaa, alltså lyssnar typ på samma sak så gjorde nog ingen stor musikalisk upptäckt.

Bästa helgen?

Min födelsedagshelg i augusti var riktigt bra! Även midsommarhelgen var fin, härlig Midsommarafton med vännerna och sedan en underbar midsommardag på en uteservering i Stockholm med galet bra väder. Underbart var det 🙂

Läskande Mojitos på Ångbåtsbryggan på midsommardagen!

Din största framgång på det privata planet? 

Att jag vågade ta steget och lämna tryggheten och flytta utomlands och testa något nytt.

Största misstaget?

Nja, vet inte. Finns säkert något men man kan inte gå runt och ha ångest för sådant.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Gladare tror jag ändå. 2016 har varit ett bra år mestadels.

Vad spenderade du mest pengar på? 

Mat och kläder som vanligt! Gör inga undantag gällande mat.. det ska vara grym mat och det ska smaka gott. Kosta vad det kosta vill, haha. Och kläder älskar jag.

Något du önskade dig och fick? 

Jaa, det var nog en hel del jag önskade mig och fick. Men kan inte minnas allt specifikt men på materiella plan så se ovan! Och gällande livet, jag bor ju i Spanien 🙂

Något du önskade dig och inte fick? 

Såklart. Mycket saker man vill eller önskar men som man inte har. Mycket av det är ju materiella ting så kanske inte så nödvändigt för att leva, hehe.

Vad gjorde du på din födelsedag 2016? 

Spenderade den på min mammas landställe. Tillsammans med min familj och mina vänner. Vi spelade spel i trädgården, åt och drack gott och spelade Daniels musikquiz, riktigt roligt! Det var en perfekt dag! Blev en bra 25-års dag 🙂

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? 

Jaa, om familjen och vännerna också flyttat till Spanien 😉 Och om jag skaffat en fyrbent liten vän, vill så gärna ha en hund. Give me!

Jag och finisarna på Midsommar <3

Vad fick dig att må bra? 

Min pojkvän får mig att må väldigt bra. Hela tiden! Vi klarar allt tillsammans <3 Och såklart familjen och vännerna. Jobbet och kollegorna. Flytten hit. Och såklart massa andra saker man gjort under året.

Högsta önskan just nu? 

Att vi fortsätter att trivas och skapa oss ett liv här i Spanien!

Vad tänker du göra annorlunda nästa år? 

Åh, svår fråga. Annorlunda? Lite som jag skrev ovan kanske. Lite mer ”leva i nuet”-tänk och våga satsa, våga säga ja och chansa. Vad är det värsta som kan hända? 🙂

Love. /S

0

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *