Nyårsmål 2017

Och så har det redan gått 8 dagar på det nya året. Känns inte som man riktigt hunnit tagit in att det är nytt år. Men det kommer väl 🙂 Jag är en sån person som ser ett nytt år som en ny start och i år har jag lite mål jag gärna vill lyckas med. Jag skrev ju tidigare att jag inte gillar nyårslöften som bara handlar om massa måsten, snacka om stress..

Jag är så tacksam för år 2016. Såklart var det kämpigt vissa gånger under året, det är det ju alltid. Finns nog inget år som bara är guld och gröna skogar 🙂 Men året har gett otroligt mycket och jag känner att jag utvecklats mycket som person och har fått uppleva massor av roliga grejer.

Lite mål under 2017:

  • Ge träningen ännu mer tid. Låta den ha sin del och sin tid av vardagen. Jag behöver träningen men prioriterar bort den om annat kommer i vägen, vilket är helt fel. Jag behöver ordentligt med träning och bra kost för att hjärnan och magen ska fungera 🙂
  • Sluta oroa mig för småsaker. Det tar bara onödig energi eftersom jag ändå inte kan påverka sådant jag inte vet något om. Allt löser sig alltid!
  • Våga säga ja till saker! Även om det känns skrämmande eller läskigt. Livet är för kort för att inte våga. Så våga våga våga!
  • Äta mer vegetariskt. Den här punkten vill jag verkligen lyckas med. Jag känner att man blir dåsig och ”tung” av kött.. Kanske är jag lite sen på bollen här men ja, mer vegetariskt för min del och jag har redan massa recept som väntas på att få lagas. Mer grönt till folket!
  • Sist men inte minst! Lära mig spanska flytande. Ett måste känner jag eftersom vi ska bo här nere. Så ska sätta igång med Duolingo som är en svinbra app! Men sen måste jag nog ta lite kurser också.

Yes, det är väl det! Kanske byggs listan på under året! Blir kul att se i december om man uppnått några av målen 😉 Har ni några nyårsmål eller löften?

Nu ska jag njuta av sista dagarna på helgen och ledigheten med att se klart Bridget Jones Diary, somnade i soffan igår när vi kollade på den. Hur roliga är inte de där filmerna! Sen blir det söndagsmys med thaimat och någon film eller serie med b-friend. Jobb imorgon igen! Varit ledig i snart en vecka, såå skönt har det varit 🙂 Men nu back to routines! 

Vi hörs imorgon! Love. /S

0

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *