Nytt hår och min favoritplats

Hallå där,

Igår efter frukosten tog vi oss till gymmet 🙂 Vi har börjat komma igång lite smått nu efter lite uppehåll när mamma var här och det går faktiskt bra även om man såklart är lite seg. Det är väldigt varmt nu också så svetten bara rinner, hehe. Efter gymmet la vi oss en stund vid poolen och det är så härligt att bara kunna göra det. Börjar bli skönt i poolen nu också, innan var det verkligen svinkallt, haha.

På eftermiddagen tog vi oss ner till hamnen för att käka lite glass och bara strosa runt, bästa sysslan jag vet <3 Vi gick såklart ut till vår favoritplats också för att bara njuta av den här fina utsikten. Njuter som bara den och tänker att jag måste ta tillvara på detta för ”tänk om man är i Sverige i höst”. 

Och i torsdags så blev det ju ett besök hos frisören! Klippte av nästan en decimeter. Känner mig nöjd, men ändå är jag velig och orolig att jag tog för mycket, haha. Som tur är växer det ut igen 😉 Behöver nog bara lite tid att vänja mig men ganska skönt med kort hår nu när sommaren verkligen kommer på riktigt här nere! För övrigt så klippte jag mig för 13 euro, är inte det helt galet billigt?

Nu ska vi nog ta oss ner på stan för jag behöver verkligen shoppa! Har.Inga.Kläder. Hade tänkt en dag vid poolen eller stranden men känner mig lite för uttråkad för det… så kanske man inte får säga 🙂 Men man tar det för givet när man bor här: ”vi tar det en annan dag..”.

Hörs senare! Love. /S

0

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *