Pink wall

Hej härliga söndag! 

Vi hade en skön lördag igår, vi tog en promenad ner till stan efter frukosten, tar cirka 30 minuter för oss att gå så blev en ganska svettig promenad i värmen! Vi behövde ju en fläkt till sovrummet så vi testade igenom hela El Corté Inglés utbud, hehe. Men tillslut fann vi en som verkar vara helt okej men den var riktigt jobbig att bygga ihop. Vi tog en sväng i alla butiker också och jag hittade lite godsaker 🙂

Innan butikerna så tog vi en sväng i hamnen för att kika runt lite, blev en glass också, denna jordgubbssorbet är så god!

Hittade en rosa vägg också, då måste man ju bara passa på att fota 🙂 Dagen gick så himla snabbt så vi storhandlade på Corté innan vi tog en taxi hem. Tyvärr stänger vårt poolområde vid 18, så blev inget bad igår.. Men nu ska vi snart ner till stranden! Hoppas ni har en fin helg! Love. /S

0

You may also like

2 kommentarer

  1. Väldigt fin vägg, den har jag missat. Så trist att poolområdet redan stänger kl. 18.00, det är ju den tiden som är mest behaglig att hänga vid poolen utan att stekas ihjäl, konstigt. Vår är öppen till 22.00, sen kommer vaktmästaren och låser.
    Ha en skön söndag. 😊

    1. Eller hur, gillar verkligen alla färgglada väggar här! Den ligger in på en gata ovanför själva hamnen. Tycker också det är himla konstigt, skulle vara underbart att få ta ett dopp efter träningen ibland..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *