Saturday mood

Idag var det såå skönt med lite sovmorgon 🙂 Vi tog det lugnt och åt frukost och sedan drog vi ner på stan! Jag ville gärna uppdatera garderoben med lite Levis-shorts. De jag har just nu är alldeles för stora, hehe. Vet inte hur jag tänkte när jag köpte dom men två nya fick följa med hem idag! Fick bli en fika på Starbucks idag också, deras jordgubbas frappuccino är så god. Innan vi gick hem käkade vi lunch på favvostället Volapie som ligger i hamnen, ett riktigt spanskt tapas-ställe.

Igår var vi och tittade på vår nya lägenhet som vi flyttar till nästa fredag. Den är helt nyrenoverad och jättefin men ligger lite längre bort från där vi bor nu. Så nu behöver vi bara hyra en bil och sedan fylla den med de få ägodelar vi har, haha. 

Lite bilder från dagen. Vädret lite udda just nu så denna outfit var både perfekt och alldeles för varm ibland. När solen visar sig är det underbart, när det blir moln blir det kyligt! Nu ska vi ta och klä på oss träningskläderna och gå till gymmet. Sen får vi se vad kvällen bjuder på 🙂 Älskar att dagarna känns längre i det här landet!

Hoppas ni har en fin lördag! Love. /S

0

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *