Snapshots från mobilen

Alltså, ska vi först snacka om hur kallt det är i Sverige? Haha jösses. Hade helt glömt bort kylan… Trodde inte alls att det skulle vara såhär kallt faktiskt, visserligen är det 5 minus nu och det var 2 plusgrader när vi landade men kan säga såhär saknar Spanien och värmen 🙂 Så skönt att bara kunna gå ut i tröja där och inte behöva tänka på jacka, mössa och vantar. Men försöker såklart njuta av tiden här ändå med familjen och vännerna. Igår kom det ju lite snö också, mysigt! Och gör det lite ljusare ute.

Hittade lite icke perfekta vardagsbilder i mobilen så jag bjuder på dom. Varit lite dålig på att fota sedan vi kom till Sverige. Har verkligen varit fullt upp om man säger så!


Kaffe-selfie nån dag innan vi drog till Sverige!

Första promenaden jag tog här i lördags. Höll bokstavligen på att frysa ihjäl om ben och rumpa, haha. Rookie-misstag och tog på mig endast träningstights och kort jacka… Men har iaf nya fina vantar jag köpte på H&M i Spanien!
God morgon kalla måndagsmorgon! En kopp kaffe i en mugg jag köpt till pappa för några år sedan 🙂 Och på lunchen blev det träning på hemmagymmet, som är i förrådet med sjuhundra andra grejer, men verkligen lyxigt med ett gym hemma! Får till det mesta i träningsväg, även om motivationen inte riktigt är där just nu…Nu är det dags att stänga ner och sova lite. Imorgon väntar jobb igen, jobbar från pappas kontor. Så skönt faktiskt. Både hos mamma och pappa blir jag så bortskämd med god mat och annat gott. Blir servad mest hela tiden, hihi. Godnatt på er, hörs imorgon! Love. /S

0

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *