The big move

Processed with VSCO with a5 preset

En månad har snart gått. Hur snabbt går inte tiden? Det är ju nästan galet. Vi har alltså snart bott i Marbella i en månad. Och det är så himla underbart att vi är här. Äntligen!!! Varje dag får jag nypa mig själv i armen för att förstå att vi faktiskt BOR här och inte bara är här på semester. Som vi varit alla andra gånger annars. Och ändå har vi så mycket kvar att uppleva och se här. Det bästa är att det känns som att vi gjorde rätt val. Vi tog biljetten till paradiset och njuter av livet. Det är klart man saknar sin familj och sina vänner och vissa saker med Sverige men så är det ju.

Varje dag känner jag mig stolt över att vi tog steget och flyttade hit. Att vi genomgick allt som krävdes för att vi skulle kunna ta oss hit. Spara pengar, sälja lägenheten, säga upp allt vi hade i Sverige, leta lägenhet i Spanien, jobb… Det kanske inte var en smärtfri resa fram till flytten. Men den var absolut värd det <3

Så, hur började alla tankar och drömmar om att flytta hit? Jag personligen har nog alltid velat ta mig ifrån Sverige och uppleva något annat. Och en stor del har alltid handlat om att lämna det mörka, kalla och ostadiga vädret vi har i Sverige. Efter gymnasiet var jag påväg att åka till USA för att arbeta som au pair men jag valde att stanna hemma istället eftersom jag träffat killen i mitt liv 🙂

Efter vår första resa ner till Marbella för några år sedan började vi fundera på att flytta ner hit men det blev inte mer än några tankar. Några år senare så började det utvecklas till drömmar när vi fortsatte besöka Marbella på semestern. Vi funderade och tänkte en hel del på det men vi lyckades ändå inte få till det och var ”bekväma” med vårt liv hemma så vi fortsatte på som vanligt. Det var faktiskt i januari i år som vi började fundera mer och mer på frågor som ”vad ska man göra med sitt liv” och jag vill gärna leva i nuet. Trots att jag bara är 25 år har jag stressat väldigt mycket redan i livet och varit nära utbrändhet, dessutom sett vad det kan göra med människor då jag upplevt det i min närhet. Och det är inte värt det. Så beslutet att flytta hit kändes alldeles rätt. Det har såklart varit många ”tänk om” och tillfällen där man tvivlat på hela grejen och bara ”vi skiter i det”. Alla som känner mig väl vet att jag är en extremt orolig själ och oroar mig för minsta lilla sak, väldigt hälsosamt… men under hela den här processen med att flytta hit har jag tänkt ”det löser sig, allting ordnar sig” och det gör det! Det är bevisat nu. Vi hittade vår lägenhet här i Spanien mindre än två veckor innan vi skulle åka.

Så summan av det hela. Våga chansa! Livet är alldeles för kort för att slösas bort på massa måsten, stress och sådant man inte vill göra. Det låter kanske klyschigt men så är det faktiskt. Man ska ta tillvara på det livet man har och göra något bra utav det 🙂 Sen vad det är, det är helt upp till dig! 

outfit

Om ni har några frågor, fråga 🙂 Love. /S

0

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *