The last week

God morgon! 

Jag vaknar trött som en galning idag, usch jag har inte sovit bra de senaste nätterna. Svårt att sova och när jag väl somnar så vaknar jag upp orolig, kallsvettig och stressad under nätterna. Som bäst sover jag innan klockan ska ringa och jag måste gå upp, underligt va?

Har varit lite tyst här så tänkte uppdatera med lite bilder från senaste veckan 🙂 Vi har ju flyttat till ny lägenhet och nu bott här ett tag, lägenheten är toppen och jättefin. Vi bor just nu i La Campana och det är lite längre till stan, matbutiken och gymmet. Just matbutiken är lite jobbig eftersom vi inte har en bil (superdyrt att långtidshyra..), så släpa på varorna känns sådär men vi ska testa Mercadonas hemkörning, så får se om det funkar. Hemsidan ser ut att vara ifrån 90-talet, vilket skär lite i hjärtat på en gammal digitalare, hehe.

Bilderna är från förra söndagen, vi hade fortfarande hyrbilen då så vi åkte på upptäcksfärd häromkring i Marbella/Nueva Andalucia där vi bor. Det är så fantastiskt fint häromkring!!! Bergen, havet och alla underbara men alldeles för lyxiga hus blir nästan magiskt. Vill så gärna ha ett hus här! För några dagar sedan tog M och jag en promenad ner till havet och satte oss på stenarna och bara hängde vid vattnet. Tänk att kunna göra en sådan sak efter jobbet liksom, så himla lyxigt.
Vårt poolområde i nya komplexet är jättefint! Vi tog oss ner och solade lite i lördags, gud vad färg man får snabbt. Poolen har dock inte öppnat än (för i Spanien måste det finns en badvakt vid varje pool typ för att man ska få bada). Äntligen lite häng vid poolen <3På kvällen i lördags drog vi tillsammans med ett annat par här nere, till en öppning av en Yogastudio nära oss, de visade lite av lokalerna och bjöd på smoothies och lite raw-food mat men vi blev inte så långvariga där. Vi gick till ett annat ställe och tog en drink och snackade massa istället, trevlig kväll 🙂 Känns kul att man lär känna fler och fler här nere nu.

Nu ska jag snart ta och sätta igång arbetet 🙂 Tillbaka på 70% nu vilket är skönt, hinner jag njuta lite mer av Spanien, hihi. Love. /S

0

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *