The weekend

Och så var det söndag igen! Helgerna springer ifrån en. Kändes som vi hade hur mycket tid som helst i torsdags när vi checkade in på hotellet efter lunchen. Så skönt att ha torsdag och fredag som helg också 🙂 Har varit så välbehövligt med två hotellnätter, riktigt lyxigt! I fredags tog vi en middag på Gnarly Burger precis bredvid hotellet. Vi hade tänkt ta några drinkar någonstans efter middagen men gud så trött jag var (är!) så orkade inte riktigt, så istället köpte vi med oss godis från en godisaffär i närheten och gick upp till rummet och kollade på film. Perfekt avslut på fredagen! På lördagen käkade vi frukost och checkade ut vid 12 och tog oss till Uppsala. Mötte upp pappa och Stina för lite lunch och fika, så mysigt att bara umgås 🙂 Här kommer lite bildregn från helgen!


Hamburgare på Gnarly Burger – bra sötpotatispommes och bra glutenfritt bröd!

Hotellfrukost! Det var lite jobbigt med hotellfrukosten på lördagen eftersom det är SÅ mycket folk..
Hotellet var riktigt bra ändå. Jättefint! Kan verkligen rekommendera Scandic Haymarket 🙂
Fina, fina Stockholm!

Påväg till Uppsala. Ny keps från BikBok!  
Söndagens outfit. Den här kappan älskar jag! Hittade den på Carlings förra veckan för 300 kr. Nedsatt från 1300kr. Snacka om kap?!Släppte av Micke vid tåget så han kunde åka tillbaka till Stockholm efter söndagens äventyr och själv åkte jag hem till pappa på landet. Så fint, så fint.

Nu har vi precis ätit en supergod middag och väntar in Innan vid dör på SVT. Ser ni? Jag tycker den är riktigt spännande. Vi hörs imorgon! Love. /S

 

0

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *