Träning, Acai Bowl, drinkbåten och massa strandhäng

Igår, tidigt på morgonen så åkte Philip hem. Vi skjutsade honom till flyget vid 04.15. Panik att gå upp den tiden, haha. Var som en zoombie mer eller mindre hela dagen igår! Vi åkte hem sen direkt och sov till tolv. Käkade en väldigt sen frukost och drog iväg till köpcentrumet La Canada för att shoppa lite. Hittade några saker! Sen blev det ett snabbt mellanmål innan vi åkte till gymmet och tränade 🙂

Vi har ändå lyckats klämma in två träningspass under tiden Philip har varit här 🙂 Så både i söndags och måndags drog vi hela gänget till gymmet vid Centro Plaza. Svettiga och väldigt bra pass! Dock så störigt mycket folk där just nu, haha. Vill ha tillbaka mitt tomma gym. Men mycket folk på gymmet här, är inte ens i närheten av kaoset på svenska gym så man får vara nöjd ändå!


I måndags efter gymmet så blev det en Acai Bowl från Cold Pressed Juicery som ligger vid Casinot 🙂 De är verkligen så goda. Har fått både Micke och Philip insnöade på det också, hehe.
Massa häng vid stranden senaste dagarna! Och mycket vågor, så häftigt och riktigt kul att bada i!
I måndagskväll så tog vi en tur ner till Astral Cocktail Bar för lite drinkar. Deras Espresso Martini var väldigt fin till utseendet, men den smakade sådär. Den på MOSH är mycket bättre! Dock var deras Passionfruit Mojito väääldigt god 🙂


I tisdags så tog vi Philip till vår favorit Celicoso för lite fika! 
Och efteråt blev det bad i vågorna vid Puente Romano. Alltså hur fint är inte vattnet på bilden till vänster, häftigt med två olika färger!

Gillar verkligen såna här skyltar 🙂 Dom finns vid Puente Romano, som nog är det finaste stället häromkring.

Nu ska jag och M utnyttja bilen vår sista dag och ta oss iväg till gymmet, sen blir det kanske stranden 🙂 Älskar att bara kunna ta dagarna som de kommer!

Love. /S

0

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *