Vår fredag och lördag

Igår var en riktigt seg långfredag! Vi tog vilodag från gymmet och träningen och chillade mest hela dagen. Gick nog inte utanför dörren fören efter kl 15. Hade en skön sovmorgon, långfrukost och häng på balkongen på förmiddagen. Sedan gick vi ner till hamnen för att strosa runt, världens bästa syssla enligt mig, hehe. Man märker att det är påsk nu för det är väldigt mycket människor överallt. Många på stranden också, sjukt bra badväder! Vi hade tänkt chilla vid stranden eller poolen igår men alldeles för rastlösa för det, haha. Man bor här nu så man tänker ”det kan vi göra en annan dag”, men är man här på semester två veckor då pressar man 😉

Var väldigt sugen på pizza så fick bli en sådan! Glutenfri såklart 🙂 Och efter det köpte vi glass och gick runt i hamnen och kikade på alla fina båtar. Så underbart att man kan promenera så mycket även om man blir väldigt trött i fötterna, haha!


Hittade en underbart härlig rosa vägg som jag var tvungen att fota vid 😉 Den här killen och jag <3 Snart 7 år ihop. Vi klarar allt tillsammans, världens bästa team! Idag fick det bli en sväng till gymmet på förmiddagen för ett benpass! Nu börjar det bli varmt att träna mitt på dagen.. Efter gymmet drog vi ner till stan för att kolla in klädaffärerna då jag verkligen behöver sommarkläder och badkläder, men hittade ingenting! Finns typ inga sommarkläder i butikerna ännu :/ Innan vi drog hem blev det middag på TopThai vid Centro Plaza. Nu är vi hemma och ska kika på nån film eller serie. Hoppas ni mår fint!

Love. /S

 

0

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *