Vegetarisk sallad och solnedgång

Hej fredag! Helgen är här 🙂 

Igår storstädade vi lägenheten, tvättade och fixade och sedan hängde vi vid poolen. Det är så grymt mycket folk här nu överallt, man märker att det är semestertider i andra länder, framförallt Skandinavien, så alla åker ju hit, hehe.
Jag är inne i en period nu när det är svårt med kött, tror att det beror på värmen, så igår blev det en vegetarisk sallad med allt möjligt i grönsaksväg som jag hade hemma! Men det blev riktigt gott 🙂 Och såklart en iste, mums. På kvällen var det en riktigt skön värme så vi tog oss ut för en kvällspromenad precis när solen var påväg ner, så himla vackert! Stod ett tag och bara kollade på den här utsikten med solnedgången <3 Älskar naturen i det här landet, så fint med alla blommor och palmer överallt! 

Nu har jag precis varit nere på lilla butiken här vid oss och köpt kaffe. Klarar inte en morgon utan kaffe 🙂 Sen blir det gymmet! Hade tänkt träna imorse, eller ja nu på förmiddagen. Så ställde klockan på det men det gick inte, haha. Dock är det väldigt disigt idag så går nog bra att träna nu på dagen också, sen får vi se! Love. /S

0

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *