Yesterday’s workout, outfit and new shoes

 

Hej finisar!

Så skönt att vara igång med träningen igen efter all ledighet. Känns som kroppen verkligen behöver det, och hjärnan såklart 🙂 Igår drog vi iväg på lunchen och körde ett överkroppspass! Hej träningsvärk idag! Älskar att träna på lunchen. Det är så effektivt! Man vet precis hur lång tid man har på sig, så bara köra. Sen är det också skönt att komma från datorn ett tag också, sitter ju vid den hela dagen.


Ganska folktomt på gymmet under luncherna. Inte upplevt detta på gym i Sverige riktigt, men här tar en person helst upp 4 maskiner eller bänkar samtidigt. Och lägger gärna sin handdukar/telefon på en annan bänk bredvid när de tränar.. fattar inte grejen? Störigt är det, haha.

Efter jobbet drog vi ner till stan, behövde köpa en ny mus till datorn. Men vi kikade runt på lite andra grejer också. Rean har ju startat och nu var det mycket lugnare än i lördags när vi var där. Det var rentav kaos då och man kom inte fram. Hej utförsäljning typ! Så vi sket i det då och drog hem, haha. Orkar inte trängas med folk..

Gårdagens outfit. All black! Behöver jag säga att svart är min favoritfärg? 🙂 Nya skor från Stradivarius. Har letat efter den typen av skor i åratal känns det som, men älskar dessa. Snygga, bekväma och passar till allt. Skulle vilja ha en snygg kostym att matcha dessa, tips?

Nu ska jag laga lite frulle, får bli chiagröt och sedan dags för ett Skype-möte. Hörs senare. Love. /S

0

You may also like

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *