Middag på Urban Deli och sovit som en prinsessa

God morgon fina ni,

Inatt har jag verkligen sovit som en prinsessa! Underbart 🙂 De senaste veckorna efter att vi kommit till Sverige har vi flyttat runt lite överallt eftersom vi inte har ett fast boende här. Sovit på soffor, luftmadrasser, i sängar och ihop ibland i en 120 säng. Så det var så skönt att bara ha massa space men ändå sova ihop. Dock somnade jag nästan direkt efter middagen igår haha. Så roligt sällskap… Var så trött efter några tidiga morgnar, inte alls van vid det. Så glad att b-friend överraskade med det här, så fin den killen! 

Nu ska vi strax starta dagen med hotellfrukost. Hoppas den är bra! Sen får vi se vad vi hittar på. Shopping? Lite träning vore skönt, så länge sen känns det som. Och ikväll får det nog bli lite middag och drinkar om vi orkar.

Men innan vi kilar ner ska jag visa lite från middagen igår. Var på middag på Urban Deli Sveavägen med några tjejer från jobbet, även om vi inte alla jobbar ihop nu så är det så vi lärt känna varandra en gång i tiden, hihi. Världens härligaste gäng! Blev en supermiddag på alla sätt och vis.


Lite fix på hotellrummet innan jag gick iväg. Så lyxigt faktiskt. Och att sedan ha bara några minuter ”hem” kändes så lyxigt.
Sotad tonfisk med pommes. Gott!Alla fina tjejer utom Anna och Sofia! Tack för en härlig kväll 🙂

Nu blir det hotellfrulle, för nu kurrar magen. Love. /S

0

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *