Morgonlistan

God morgon måndag 🙂 Känns härligt att vara ledig en måndag, hihi. Snart ska vi hämta vår hyrbil och sedan hämta mamma och C på flygplatsen! Så mysigt ska det bli <3 Tänkte köra en liten lista om mina morgonrutiner, hehe.
Hade varit fantastiskt med en sån här varje morgon!

När går du upp?
När jag jobbar brukar jag ha min klocka ställd på 7.30 men jag snoozar typ en halvtimme så jag går upp typ 8 på morgonen. Eftersom jag jobbar hemma är det ju bara sätta sig direkt vid datorn. På mina lediga dagar har jag alltid en dröm om lååång sovmorgon men vaknar av mig själv kring kl 8-9 oavsett så..

Vad är det första du gör varje morgon?
Kollar mobilen… Och kan ligga ett tag och kolla igenom Instagram/Snapchat/Facebook/bloggar och sen måste jag upp och kissa. Efter det är det sätta igång datorn, göra kaffe och äta frukost!

Hur lång tid tillbringar du i badrummet varje morgon? 
Inte alls lång tid nu när jag jobbar hemma, hehe. Kanske några minuter för att borsta tänderna och sätta i mina linser.

Är frukost viktig? 
Ja, OM det är viktigt – det är bästa målet på hela dagen! Skulle kunna äta frukost till alla måltider hela dagen lång! Och utan frukost skulle jag nog avlida, kan inte vänta för länge innan jag äter på morgonen…

Vad äter du till frukost?
Lite olika beroende på humör men chiagröt, chiapudding, yoghurt med flingor eller typ pannkakor om jag har extra tid 🙂 Och gärna en smoothie och sen såklart en kaffe.

En god blåbärssmoothie till frukost för ett tag sedan!

Är du morgontrött? 
Jaa, det skulle jag nog säga. Är så galet trött när klockan ringer men när jag väl stigit upp så är det inga problem!

Vad har du för alarm? 
Det som finns på en iPhone. Och hör jag det ljudet som en ringsignal eller något ute så bara ryser jag till i hela kroppen, ingen signal som ger bra vibbar, haha!

Hur ser en perfekt morgon ut?
Jag gillar ändå att vakna relativt tidigt så man känner att man har hela dagen på sig och inte behöver stressa upp (pratar egentligen mest helg nu) och sedan duka fram en stor frukost och äta länge framför Nyhetsmorgon eller en serie typ. Sen går man iväg och tränar för att få en riktigt bra start!

Vad är det bästa med morgonen?
Att man är lugn och har en hel dag framför sig och att man ofta har en lugn mage (hej ibs, haha)

Hur går du helst klädd på morgonen?
I någon av mina pyjamasar! Byter helst inte heller om fören kring lunch 🙂 Bästa!

Love. /S

0

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *